Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A www.hungear.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház harcművészeti felszereléseket és gyakorló eszközöket, kiegészítőket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek. A megjelenített termékek kizárólag online ill. telefonon rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhozszállítással (utánvéttel) vagy személyesen, telefonon egyeztetett időpontban és helyszinen.

 

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

 

Garancia

Termékeinkre garanciát a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletnek megfelelően vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!